Laminaat

Wij leggen namelijk alle soorten laminaat vloeren in alle populaire stijlen. Dus of u nu een klassiek of modern interieur heeft: wij kunnen de vloer van uw dromen leggen voor u.

Welke laminaat vloer u ook wenst, wij leggen ze

Welk motief laminaatvloer het ook is en of het in een ruimte betreft met veel of weinig hoeken: wij leggen laminaatvloeren vakkundig voor jarenlang woongenot.

Laminaat vloeren zijn al jaren populair. Ze zijn namelijk sterk, eenvoudig te onderhouden en geven net als parket een warme, exclusieve look aan ieder interieur. Ook omdat deze vloer in zoveel kleuren leverbaar is. En niet te vergeten in allerlei motieven. Niet alleen als plank, maar ook als tegel of visgraat. Ook populair zijn laminaat vloeren met V groef. Deze geeft de vloer de indruk uit losse planken te bestaan.  Laminaat is verder geschikt voor vrijwel alle ruimtes. Alleen voor natte ruimtes zoals de badkamer en WC is PVC vloer een betere keuze in ons assortiment.

Populaire kleuren zijn:

  • zwart laminaat
  • grijs laminaat
  • laminaat eiken

Voordelen laminaatvloer:

  • Veelzijdig
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterk en duurzaam

We kunnen u adviseren en inspireren als het gaat om laminaatvloeren, evenals de andere soorten vloerbedekking uit ons assortiment. Welke vloer voor u het beste is in uw specifieke geval en budget staat altijd centraal.

 

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

Tegel laminaat

Naast de traditionele houtlook laminaatvloer is tegellaminaat tegenwoordig ook erg populair. Een dergelijke vloer kijkt erg fraai in veel interieurs.

Kliklaminaat laten leggen

Wij leggen laminaatvloeren geheel conform uw wensen. Wij laten u zien welke mogelijkheden er zijn en zullen u ook inspireren. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Als u de keuze heeft gemaakt leggen wij de laminaatvloer snel en vakkundig op maat. Uiteraard zorgen we voor een complete oplevering, dus ook met passende laminaatplinten en met een goede laminaat ondervloer voor uitstekende (geluids)isolatie. En we leggen laminaat ook op minder gangbare plekken, zoals een trap. Net wat u wenst dus!

Vrijblijvende offerte laminaatvloer laten leggen/meer informatie

Wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat een laminaatvloer kost in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met ons!

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen?