Onderhoud Houten Vloeren

We zijn gespecialiseerd in onderhoud van houten vloeren. Wij doen dit professioneel in onze eigen werkplaats. Bij deze behandeling schuren wij de vloer minimaal 3 maal. Vervolgens kunnen wij de vloer naar uw wens afwerken. Wij beschikken over een groot assortiment aan kleuren van alle topmerken. Het verwijderen en terugplaatsen van de plinten zit niet bij de prijs inbegrepen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Naast onderhoud bieden we ook aanverwante services:

OLIËN

Oliën is een noodzakelijke bewerking van uw houten vloer, bedoeld tegen het indringen van vuil. Deze kan op kleur naar wens worden uitgezocht. € 6,95 per m2.

BORSTELEN

De nerven worden zichtbaarder door borstelen. En een duidelijkere tekening van het hout is zichtbaar € 4,95 per m2 .

ROKEN

Dit gebeurt door middel van ammoniak en de reactie van het looizuur in het eiken. Dit geeft een mooie schakering van kleuren, omdat geen enkele plank hetzelfde is. € 4,95 per m2.

VEROUDEREN

De planken worden in een grote trommel rond gedraaid met speciale stenen. De planken krijgen zo een doorleefd, verweerd uiterlijk. € 9,95 per m2.

Voor alle visgraat vloeren geldt een toeslag van € 1,50 per m2 voor elke bewerking

Allround Vloerenspecialist

Van Doorn vloeren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor verkoop, montage en onderhoud van alle vloeren zijn wij actief in de regio Oss, Den Bosch,Empel, Uden, Veghel, Schaijk en omstreken.

Alle houten vloeren worden afgewerkt en behandeld in onze professionele werkplaats, geheel naar wens van de klant. Denk hierbij aan schuren, roken, oliën, borstelen of trommelen (ouder maken). Verder beschikken wij over de machines om uw vloer te schuren en te renoveren.

Door de eigen productie in afwerken en behandelen van houten vloeren en door rechtstreekse import kunnen wij zéér scherpe prijzen hanteren. Ook hebben wij hierdoor een bijzonder snelle levering!

Kom eens kijken in onze showroom in Lith. Of maak een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u aan huis en om u te inspireren en te adviseren.

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen?