Parket Vloeren

Een parketvloer geeft een klassieke, unieke en exclusieve look aan uw interieur. Deze luxe vloer is een absolute blikvanger. Verder is deze vloer oersterk en eenvoudig schoon te maken. 

Dé specialist in het leggen van PVC vloeren

Wij verkopen, onderhouden én leggen kwalitatieve PVC-vloeren van Belakos en Hebeta, laminaatvloeren, duoplanken en tradiotioneel pakket. Ook voor tapijt en traprenovatie kunt u bij ons aankloppen.

Allround Vloerenspecialist

Van Doorn vloeren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor verkoop, montage en onderhoud van alle vloeren zijn wij actief in de regio Oss, Den Bosch,Empel, Uden, Veghel, Schaijk en omstreken.

Alle houten vloeren worden afgewerkt en behandeld in onze professionele werkplaats, geheel naar wens van de klant. Denk hierbij aan schuren, roken, oliën, borstelen of trommelen (ouder maken). Verder beschikken wij over de machines om uw vloer te schuren en te renoveren.

Door de eigen productie in afwerken en behandelen van houten vloeren en door rechtstreekse import kunnen wij zéér scherpe prijzen hanteren. Ook hebben wij hierdoor een bijzonder snelle levering!

Kom eens kijken in onze showroom in Lith. Of maak een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u aan huis en om u te inspireren en te adviseren.

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen?