Wilt u een PVC vloer in Den Bosch laten leggen? Van Doorn Vloeren is de vloerenexpert in de regio, dus bij ons bent u aan het juiste adres! We leggen PVC vloeren al meer dan 25 jaar. Of het nu een keuken of een zolder is of een complete woningen. Zowel particulieren als bedrijven in de regio Den Bosch kunnen bij ons terecht.

We werken snel, precies en met minimale overlast, zodat u snel van de vloer van uw dromen kunt genieten. Onze klantbeoordelingen zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit leveren we ook voor een scherpe prijs. Omdat we een klein bedrijf zijn staat bij ons ook een persoonlijke aanpak centraal. Waarbij we uw wensen proberen te overtreffen op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een impressie wat wij voor u kunnen betekenen!

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie, maar in onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk laten zien wat de vele mogelijkheden zijn. Ook kunnen we u daar adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen als u nu al weet wat voor soort PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

PVC vloeren: de voordelen op een rij

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen die het zeer geschikt maakt voor vloerbedekking:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn dan ook erg geliefd en geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Verder zijn PVC vloeren in allerhande kleuren en motieven te verkrijgen. Daarmee is er voor ieder interieur en stijl wel een geschikte PVC vloer. Of u nu een modern, landelijk of klassiek interieur heeft. En van fraaie bruine plankenlook vloer tot betonlook vloer.

PVC vloer en vloerverwarming: een ideale combi

Een ander groot voordeel is, dat een PVC vloer goed samen gaat met vloerverwarming . PVC vloeren hebben tevens geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Zo bent u zowel duurzaam als economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te raden. Daar is namelijk ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?