Wilt u een PVC vloer in Empel? Of beter gezegd wilt u die laten leggen door een vakman met jaren ervaring in de buurt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We leggen namelijk al meer dan 25 jaar PVC vloeren in alle soorten en maten. Of nu een nieuwe vloer in de keuken wenst of een complete woning. Dat laatste doen we veel een grote nieuwbouwwijk zoals Empel. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, bijvoorbeeld voor degelijke vloerbedekking in kantines en kantoorruimtes.

We werken snel, precies en met minimale overlast, zodat u snel de vloer van uw dromen heeft. Onze klantbeoordelingen zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit leveren we ook voor een vriendelijke prijs. Omdat we een klein bedrijf zijn staat bij ons ook een persoonlijke aanpak centraal. We zullen verder proberen uw wensen proberen te overtreffen waar mogelijk. Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een impressie wat wij in huis hebben!

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie. In onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk laten zien wat alle mogelijkheden en opties zijn. Ook kunnen we u daar persoonlijk adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen als u nu al weet wat voor soort PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

De voordelen van een PVC vloer

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen. Die ervoor zorgen dat een PVC vloer vaak de beste keuze is voor vloerbedekking. Dat zijn de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn dan ook erg populair en geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Ook als u kinderen of huisdieren zoals honden hebt, die voor een intensievere belasting zorgen. Ook zijn PVC vloeren in allerhande kleuren en motieven te verkrijgen. Zo is er voor interieur wel een perfect passende vloer te leveren. Van modern tot klassiek: de mogelijkheden zijn zeer groot!

PVC vloer en vloerverwarming: een perfect koppel

We zouden er haast aan voorbij gaan, maar een PVC vloer is een zeer goede combinatie met vloerverwarming . PVC vloeren hebben ook geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Zo bent u zowel duurzaam als economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te bevelen. Daar is immers ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?