PVC vloer Heesch gezocht? Of beter gezegd een bedrijf in de buurt die dit snel, voordelig en vakkundig doet? Dan kunnen wij u zeker helpen, ook als u in een van de andere kernen woont zoals Nistelrode. We leggen namelijk al meer dan 25 jaar PVC vloeren in alle soorten en maten. Of het nu een traprenovatie betreft of een PVC vloer voor de keuken of slaapkamer. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, als er een robuuste vloer nodig is in bijvoorbeeld de kantine of op kantoor.

We leggen snel, precies en met minimale overlast. Zodat u snel van de vloer van uw dromen kunt genieten. Onze reviews zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit zijn onze prijzen scherp. Verder kunt u bij ons op persoonlijk contact rekenen bij het project, omdat we een klein bedrijf zijn. Korte, directe lijnen dus. We pogen ook altijd uw wensen te overtreffen waar mogelijk, op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een indruk wat wij kunnen betekenen voor u.

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie. In onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk tonen wat alle mogelijkheden en opties zijn. Ook kunnen we u daar persoonlijk adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen. Als u nu al weet wat welke PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

Voordelen PVC vloer

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen. Dat zijn de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

Die maken een PVC vloer tot de beste keuze voor vloerbedekking in veel gevallen. PVC vloeren zijn geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Ook bij intensief gebruik, als u kinderen of huisdieren heeft. PVC vloeren zijn verder in allerhande kleuren en motieven leverbaar. Zo is er voor interieur wel een perfect passende vloer te leveren. Van modern tot landelijk of klassiek: de mogelijkheden zijn enorm!

PVC vloer en vloerverwarming: een perfect koppel

We zouden er haast aan voorbij gaan, maar een PVC vloer is een zeer goede combinatie met vloerverwarming . PVC vloeren hebben ook geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Daarmee bent u dan zowel duurzaam als economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te bevelen. Daar is immers ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?