Wilt u een PVC vloer in Oss laten leggen? Van Doorn Vloeren is de vloerenexpert in de regio Oss, dus bij ons zit u goed! We leggen PVC vloeren namelijk al meer dan 25 jaar. Of het nu een woonkamer of een trap is of een compleet huis. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven in de regio Maasland.

In al die jaren hebben we daarmee al veel mensen verblijd met de vloer van hun dromen. Verder werken we snel, precies en met minimale overlast. Onze klantbeoordelingen zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit leveren voor een scherpe prijs staat bij ons ook een persoonlijke aanpak centraal. Waarbij we uw wensen proberen te overtreffen op basis van onze expertise en ervaring. Zie onze actuele projecten voor een impressie.

Showroom te Lith

In onze showroom te Lith kunnen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn. Ook kunnen we u daar adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen als u al weet wat voor soort PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

Voordelen PVC vloeren

PVC heeft als materiaal een aantal eigenschappen die het bijzonder geschikt maakt voor vloerbedekking. Te weten de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht van gewicht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn dan ook zeer populair. Ook omdat PVC vloeren in allerhande kleuren en motieven te verkrijgen zijn. Of u nu een fraaie donkere plankenlook vloer wilt of een lichte visgraat vloer:  het is mogelijk en wij leggen ze voor u snel en vakkundig.

Ideale combinatie met vloerverwarming

Een ander groot voordeel is, dat PVC vloeren een goede combinatie met vloerverwarming vormt. PVC vloeren hebben verder geen aparte ondervloer nodig en kan meestal direct op de ondergrond gelegd worden. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Zo bent u ook nog eens duurzaam bezig en het is goed voor uw portemonnee!

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te raden. Daar is namelijk ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?