Wilt u een PVC vloer in Rosmalen, bijvoorbeeld als u in een nieuwbouwwoning in de Groote Wielen woont? Dan kunnen wij u zeker helpen. We leggen namelijk al meer dan 25 jaar PVC vloeren in alle soorten en maten. Of nu een nieuwe vloer op zolder wenst of een PVC vloer voor een complete woning. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, als zij vloerbedekking nodig hebben die tegen een stootje kan voor in bijvoorbeeld kantines en kantoorruimtes.

Onze werkwijze is snel, precies en met minimale overlast. Zodat u weldra de vloer van uw dromen heeft. Onze reviews zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit leveren we ook voor een vriendelijke prijs. Omdat we een klein bedrijf zijn staat bij ons ook een persoonlijke aanpak centraal. We trachten altijd uw wensen te overtreffen waar mogelijk, op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een impressie wat wij in huis hebben!

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie. In onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk tonen wat alle mogelijkheden en opties zijn. Ook kunnen we u daar persoonlijk adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen als u nu al weet wat voor soort PVC vloer u wilt hebben.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

Voordelen PVC vloer

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen. Dat zijn de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn daarmee populair en geschikt voor vrijwel alle woonruimtes. Ook als u kinderen of huisdieren zoals honden hebt, die voor een intensiever gebruik zorgen. Ook zijn PVC vloeren in allerhande kleuren en motieven leverbaar. Zo is er voor interieur wel een perfect passende vloer te leveren. Van modern tot landelijk of klassiek: de mogelijkheden zijn zeer groot!

PVC vloer en vloerverwarming: een perfect koppel

We zouden er haast aan voorbij gaan, maar een PVC vloer is een zeer goede combinatie met vloerverwarming . PVC vloeren hebben ook geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Zo bent u zowel duurzaam als economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te bevelen. Daar is immers ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?