PVC vloer Schaijk gezocht? Of beter gezegd een bedrijf in de buurt die dit snel, voordelig en vakkundig doet? Dan kunnen wij u zeker helpen, ook als u in Reek woont. Al meer dan 25 jaar leggen wij PVC vloeren in alle soorten en maten. Of het nu een vloer in de berging betreft of een PVC vloer voor uw slaapkamer. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht, als er een robuuste vloer nodig is in bijvoorbeeld de kantine of op kantoor.

We leggen snel, precies en met minimale overlast. Zo kunt u snel van de vloer van uw dromen genieten. Onze beoordelingen zijn dan ook goed. Naast de hoogste kwaliteit zijn onze prijzen scherp. Informeer vrijblijvend voor een prijs.

Ook kunt u bij ons op persoonlijk contact rekenen bij het project. We zijn immers een klein bedrijf met korte, directe lijnen. We pogen ook altijd uw wensen te overtreffen waar mogelijk, op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een indruk wat wij kunnen betekenen voor u.

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie wat wij kunnen. In onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk tonen wat alle mogelijkheden en opties zijn. Ook kunnen we u daar persoonlijk adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen. Als u al weet wat welke PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

Voordelen PVC vloeren

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen, die het bijzonder geschikt maken als vloerbedekking. Dat zijn de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn daarmee geschikt voor vrijwel alle woonruimtes en vertrekken. Ook bij als u kinderen of huisdieren heeft en de vloer tegen een stootje moet kunnen. PVC vloeren zijn verder in vele kleuren en motieven leverbaar, zoals visgraat, planken en betonlook. Zo is er voor interieur wel een perfect passende vloer te leveren. Van modern tot landelijk of klassiek!

PVC vloer en vloerverwarming: een perfecte combinatie

Een PVC vloer is ook zeer geschikt voor vloerverwarming. PVC vloeren hebben ook geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Daarmee duurzaam en economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te bevelen. Daar is immers ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?