PVC Vloeren

Het is bekend dat kunststof vloeren een aantal aantrekkelijke voordelen hebben vergeleken met natuurlijke materialen. Ze zijn slijtvaster, makkelijk in onderhoud, vaak steviger en meestal voordeliger. PVC-vloeren zijn bovendien veel stiller dan houten vloeren. Zeker in een gehorig huis kan dat een voordeel zijn. Op deze pagina leest u er meer over.

Dé specialist in het leggen van PVC vloeren

Wij verkopen, onderhouden én leggen kwalitatieve PVC-vloeren van o.a. Belakos en Hebeta. Ons assortiment is groot, zodat u bij ons altijd slaagt.

Van Doorn vloeren staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij leggen vloeren in de regio Oss, Den Bosch, Empel, Uden, Veghel, Schaijk en omstreken. En dat voor ieder interieur:

 • Industrieel
 • Modern
 • Klassiek
 • Landelijk

Voor iedere stijl hebben we daarmee een passende PVC vloer. Veel gekozen motieven zijn:

 • PVC houtlook: eiken, naaldhout
 • PVC betonlook
 • Visgraat
 • Tegels

Kom eens kijken in onze showroom in Lith. Of maak een vrijblijvende afspraak en ik kom bij u aan huis en om u te inspireren en te adviseren.

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

PVC-vloeren zijn enorm populair. En wel om de volgende redenen:

 1. Veelzijdige toepassing

PVC-vloeren zijn veelzijdig toepasbaar. Ze kunnen in praktisch ieder vertrek of woonruimte gelegd worden: van woonkamer tot keuken. In allerlei motieven en kleuren, voor een perfecte match met uw interieur.

 1. Lange levensduur

PVC-vloeren zijn verder zeer sterk en slijtvast. Een dergelijke vloer staat daarmee garant voor jarenlang woongenot.

 1. Realistische houtlook/betonlook afwerking

Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks met vloeren van hout, natuursteen of beton.

 1. Kind- en diervriendelijk

Een PVC-vloer is vochtbestendig, geluiddempend, is warm aan de voeten en comfortabel. Geschikt voor intensief gebruik dus en ideaal als u kinderen of huisdieren heeft.

 1. Onderhoudsvriendelijke vloer

PVC is gemakkelijk schoon te maken. Stofzuigen en dweilen is het enige wat moet gebeuren. Gemak dient de mens!

 1. Geschikt voor vloerverwarming

PVC en de dikte van de laag zorgt voor een goede geleiding van warmte. De vloer wordt daardoor snel warm evenals de ruimte. Dit zorgt voor een optimaal rendement en besparing op energie.

 1. Volledig en onbeperkt te recyclen

Het gebruikte PVC is gemakkelijk, volledig en goed te recyclen. Het is daarmee ook een duurzame vloer.

 

Click of plak PVC

PVC vloeren zijn te leggen op twee manieren: klik of lijmen.

Click PVC

Een PVC clickvloer is ideaal als u een vloer wenst die u mee kunt nemen met een verhuizing. Deze vloer is door het kliksysteem immers demontabel.

Plak PVC

Een PVC plakvloer, oftewel een gelijmde vloer, zit dus vast aan de ondergrond. Grote voordeel is dat deze vloer dunner is, wat bij vloerverwarming ideaal is. Ook is het populaire visgraat motief alleen als gelijmde vloer verkrijgbaar.

Of u dus voor een click of lijmvloer moet gaan hangt vooral af van verhuisplannen en of u vloerverwarming wenst. Wij kunnen hierin vrijblijvend adviseren.

 

Vrijblijvende offerte PVC vloer laten leggen/meer informatie

Wilt u een PVC vloer laten leggen? En wilt u een vrijblijvende offerte om te weten wat dit kost in uw specifieke situatie? Neem dan gerust contact op met ons.

 

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

× Hoe kan ik je helpen?