Tapijt

Wilt u een tapijten vloer aan laten leggen en bent u woonachtig in de regio Oss/Den Bosch? Dat kunnen we vakkundig en snel voor u doen, omdat we in Lith gevestigd zijn en dit in de wijde regio doen.

Tapijt is een echte klassieker onder de vloeren. Het oogt warm en het geeft ook een warm, comfortabel gevoel aan uw voeten. Daarnaast dempt tapijt geluid, zodat een kamer ook een stuk warmer en minder hol kan klinken.

We leggen al ruim 20 jaar tapijten vloeren in alle soorten en maten in de regio Oss/Den Bosch. Zowel voor particulieren als bedrijven. En in alle soorten vertrekken, inclusief trappen. Geen ruimte is ons te gek qua aanleg. Onze jarenlange ervaring en expertise staat tevens garant voor een optimaal resultaat. Wilt u een vrijblijvende offerte of eerste inspiratie opdoen? Neem dan gerust contact op met ons. We kunnen u inspireren en ook vertellen wat de kosten zijn van de tapijtvloer van uw dromen!

Veelzijdig toepasbaar

Een tapijten vloer is voor veel ruimtes geschikt. En in zeer veel varianten leverbaar. met luspool of een gesneden pool. Synthetisch of van wol. Met een  grove structuur of juist fijn. En qua kleur van rustige natuurtinten tot fel printmotief.  Veel tapijtvloeren zijn overigens van nylon SDN garen. Dit soort tapijt is erg sterk en goed schoon te maken. We kunnen u adviseren welke soort tapijt voor u het beste is.

Meer info & offerte

Wilt u graag meer informatie over onze vloeren ontvangen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan het contactformulier in.

​De voordelen van een tapijten vloer:

  • Stofvrije vloer
  • Goede akoestiek/dempend
  • Zeer comfortabel en warm
  • Isolerende werking
  • Vaak de voordeligste keuze
× Hoe kan ik je helpen?