PVC vloer Kerkdriel gezocht? Of beter gezegd een vloerenexpert in de buurt die dit snel, voordelig en vakkundig doet? Dan kunnen wij u zeker helpen. Al meer dan 25 jaar leggen wij PVC vloeren in alle soorten en maten. Of het nu een vloer in de keuken is of een PVC vloer voor de overloop. Ook de zakelijke markt kan bij ons terecht. Als er bijvoorbeeld een robuuste vloer nodig is op kantoor of in de kantine.

We leggen snel, precies en met minimale overlast. Onze beoordelingen zijn verder goed. Naast de hoogste kwaliteit zijn ook onze prijzen scherp. Informeer vrijblijvend voor een prijs!

Ook kunt u bij ons op persoonlijk contact rekenen gedurende het project. We zijn immers een klein bedrijf met korte, directe lijnen. We proberen ook altijd uw wensen te overtreffen, op basis van onze expertise en jarenlange ervaring met PVC vloeren. Zie onze actuele projecten voor een indruk wat wij in huis hebben voor u.

Showroom te Lith

Onze website geeft een impressie wat wij kunnen. In onze showroom te Lith kunnen we u daadwerkelijk tonen wat alle mogelijkheden en opties zijn. Ook kunnen we u daar persoonlijk adviseren en inspireren. Onze showroom is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen. Als u al weet wat welke PVC vloer u wenst.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

Voordelen PVC vloeren op een rij

PVC heeft als materiaal een aantal unieke eigenschappen. Die het bijzonder geschikt maken als vloerbedekking. Te weten de volgende:

  • Slijtvast
  • Licht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Voordelig

PVC vloeren zijn daarmee vaak de beste keuze voor vrijwel alle woonruimtes en vertrekken. Ook bij als u kinderen of huisdieren heeft en de vloer een hoge belastingsgraad kent. PVC vloeren zijn in vele kleuren en motieven leverbaar, zoals visgraat, planken en betonlook. Zo is er voor interieur wel een perfect passende vloer. Of het nu modern, landelijk of klassiek is!

PVC vloer en vloerverwarming: een perfecte combinatie

Een PVC vloer is zeer goed te combineren met een vloerverwarming. PVC vloeren hebben ook geen aparte ondervloer nodig. Het leggen kan vaak direct op de ondergrond. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Door de goede warmtegeleiding van PVC is warmteverlies doorgaans minimaal. Daarmee duurzaam en economisch bezig, een heuse win-win situatie dus.

Impressie PVC vloeren per merk en soort

Op de pagina PVC vloeren vindt u onze PVC vloeren merken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te bevelen. Daar is immers ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?