Wilt u een PVC vloer in Ravenstein laten leggen? Van Doorn Vloeren is de vloerenexpert in de regio Oss, dus ook in Ravenstein en Herpen. We doen dit namelijk al meer dan 25 jaar. Of het nu een slaapkamer is of een complete woning. Dit doen we zowel voor particulieren als bedrijven. In al die jaren hebben we daarmee al veel mensen blij gemaakt met de vloer van hun dromen. Verder werken we snel, precies en met minimale overlast. Zie ook onze reviews wat klanten van ons vinden. Naast de hoogste kwaliteit staat bij ons ook een persoonlijke aanpak centraal, waarbij we uw wensen proberen te overtreffen op basis van onze expertise en ervaring.

Showroom te Lith

In onze showroom te Lith kunnen we u laten zien wat de mogelijkheden zijn en u adviseren en inspireren. Deze is ook ’s avonds en in het weekend op afspraak geopend. Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Ook kunt u bij ons direct een vrijblijvende offerte voor een PVC vloer aanvragen.

Contactgegevens

Van Doorn Vloeren
Hertog Janstraat 40
5397 LA Lith
E-mail: rick@vandoornvloeren.nl
Telefoon: 06 43085121

pvc vloer ravenstein

De voordelen van PVC vloeren

PVC is een zogenaamde thermoplastische kunststof. Het materiaal is bij verhitting vervormbaar en bij afkoeling keert zijn vaste vorm terug. PVC heeft een aantal eigenschappen die het bijzonder geschikt maakt voor vloerbedekking:

  • Slijtvast
  • Licht van gewicht
  • Brandwerend
  • Bestand tegen chemicaliën en water
  • Eenvoudig in onderhoud/schoonmaken
  • Vormvast, geen krimp
  • Relatief voordelig

Deze eigenschappen maken PVC vloeren momenteel tot de populairste vloerensoort. Zeker omdat PVC vloeren in allerhande kleuren en motieven te verkrijgen zijn. Of u nu een grijze betonlook vloer wilt of een donkerbruine visgraat vloer: wij leggen ze voor u.

Ook ideaal met vloerverwarming

We zouden het haast vergeten te vermelden, maar onze PVC vloeren zijn ook uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. PVC vloeren hebben verder geen aparte ondervloer  en kan meestal direct op de ondergrond gelegd worden. Vloerverwarming is eventueel als hoofdverwarming te gebruiken. Doordat de warmtegeleiding van PVC zo goed is gaat er amper warmte verloren. Zo bent u ook nog eens duurzaam bezig en het is natuurlijk goed voor uw portemonnee!

Kleine impressie, groot assortiment

Op de pagina PVC vloeren vindt u de merken waarmee we werken. Per merk kunt u daar per motief zien wat er zoal mogelijk is. Voor een complete impressie is een bezoek aan onze showroom te Lith aan te raden. Daar is namelijk ons complete en actuele assortiment te zien. Neem contact op met ons voor een afspraak.

× Hoe kan ik je helpen?